Onze Partners. Interesse in een partnership?

Blitz Ontwerpt

Ben je op zoek naar uniek grafisch ontwerp of originele illustraties? Wil je bijvoorbeeld een bijzondere trouwkaart, geboortekaart, logo, drukwerk of webdesign? Ik ontwerp het graag voor je, zowel voor particulieren als bedrijven.

Vicini Rotterdam

Bij Vicini proef je het echte Italië met eenvoudige, eerlijke gerechten. ‘s Ochtends wandel je bij ons binnen voor een krantje met een espresso, ‘s middags eet je hier de lekkerste focaccia van Rotterdam en ‘s avonds schuif je met het hele gezin aan voor het diner.

Het Speelhuis

Theater en zanglessen volg je bij Het Speelhuis. Alle groepen werken aan een voorstelling in januari. En bij alle groepen kunnen we nog leden gebruiken. Dus dit is de tijd om in te schrijven!

Kindergarden

Baby’s zien opgroeien tot onbevangen kinderen met een positief zelfbeeld. Dat is de ambitie van Kindergarden, elke dag opnieuw.

Klik Klak Foto

Op zoek naar een creatieve fotograaf die gewend is om met kinderen om te gaan, kinderen spelenderwijs fotografeert en plezier maakt? Mijn specialisme? Zwangerschapsfotografie, newbornfotografie, kinderfotografie en gezinsfotografie.

Click Active Webdesign

Een website laten maken is een belangrijke stap in de communicatie naar je klanten. Met een aantrekkelijk webdesign onderscheid je je van de concurrent en profileer je jouw bedrijf online optimaal richting de klant.
 

 

Ook interesse in een partnership maar wil je eerst meer weten over wie wij zijn? Bekijk dan de pagina over de geschiedenis van Dansstudio la Barre.

Onze naam is La Barre: Beweeg soepel, krachtig en vrij.