Wat vinden onze leerlingen van Dansstudio La Barre?

`

“Ik heb mijn zoon op dansles gezet om meer grip te krijgen op zijn dyslexie. Dyslectici hebben vaak een minder goed evenwichts- en richtingsgevoel; door  gebruik te maken van motorische oefeningen wordt de samenwerking tussen de twee hersenhelften gestimuleerd. Hij is echt enorm vooruit gegaan en daarnaast zijn de lessen op zondagochtend gewoon COOL!”

`

“Ik ben via via bij La Barre terecht gekomen. Mijn dochter van 6 had aangegeven dat ze ballerina wilde worden. De meeste dansscholen verklaren je voor gek, maar bij La Barre is ze in 2,5 jaar klaar gestoomd voor de dansacademie. Ze zit nu op zaterdag bij Codarts en op woensdag nog bij La Barre. De lessen van Barbara zijn pittig, ze is best streng, maar de kinderen vinden het geweldig.”

`

“Ik zag Barbara op het consultatiebureau, wij hadden beiden een kindje van 2 maanden. Ik zat er uitgeblust bij en dacht:” Oh daar heb je de dans juf van mijn dochter, helemaal slank, energiek en vrolijk, grrrrr”. Een maand later heb ik me toch maar aangemeld voor de pilateslessen. We zijn nu 3 jaar verder en ik volg nog steeds 2 keer in de week les. Ik voel me stukken beter!”

`

“Faye en ik volgen samen de ouder-kind les op donderdagochtend. Ze gaat nu bijna naar school en dan ga ik verder met mijn zoontje van 9 maanden. Het is gezellig met andere ouders en handig dat je gewoon binnen kan komen lopen. Naderhand  drinken we boven een kopje koffie. De lessen zijn een leuke mix van gym, dans, zang, yoga en spel.”
 

 

Heb jij ook een positieve ervaring om te delen? Bezoek dan onze Google of Facebook pagina en laat een leuke review achter.

Onze naam is La Barre: Beweeg soepel, krachtig en vrij.