Een overzicht van onze docenten.
N

Bram van der Loon

Bram is een ervaren hiphop danser. Hij heeft onder andere in het wedstrijdteam NF Fusion gezeten en meerdere optredens gedaan. Hij danst samen met verschillende dansers die bekend zijn van televisieshows, zoals: So You Think You Can Dance (-The Next Generation) en Everybody Dance Now. Ook heeft hij ervaring als freestyle (improvisatie) danser in battles. In zijn lessen focust hij zich vooral op bewegingskwaliteit, muzikaliteit en vooral plezier!

N

Birte Smeets

Birte is een Vlaamse docent van Codarts. Ze heeft de balletschool is Antwerpen afgerond en is zich nu aan het verdiepen in het docentschap. Birte is super lief en een fantastisch goede danseres. Ze gaat de ballerina’s in Rhoon lesgeven.

N

Iris Deenen

Iris heeft al een professionele dansopleiding achter de rug maar heeft gemerkt dat ze lesgeven zo ontzettend leuk vindt dat ze zich nu verder specialiseert in het docentschap. Met veel passie geeft ze op zaterdagochtend les in Kralingen.

N

Rowy Tebeest

Rowy is afgestudeerd aan de opleiding Bachelor of Dance aan Artez University. Komend seizoen zal Rowy haar werkzaamheden als dansdocent combineren met dansprojecten. In haar lessen gaat het om dansplezier, vrijheid van bewegen en bewustzijn van het lichaam.
N

Naomi Bekker

Naomi studeert dans aan het Albeda College in Rotterdam. Dansen en
lesgeven zijn haar 2 passies! Als ze de kinderen iets kan leren en laten
lachen dan is haar dag geslaagd.

N

Selina de Winter

Selina is afgestudeerd aan de Lucia Martas academie in Amsterdam en studeert nu verder in Rotterdam. Selina is heel sociaal en gaat de kleintjes in Barendrecht laten swingen op de nieuwste muziek.

N

Athina Papaioannou

Athina is een hele lieve slimme dansdocent uit Griekenland. Ze kwam in november 2021 aan in ons land en een jaar later geeft ze al les in het Nederlands. Ze volgde performing arts and dance studies in Griekenland en die past ze nu toe tijdens haar werk hier. Kwaliteit en liefde zijn vollop aanwezig in de les van Athina.

N

Emma Kapsenberg

Emma begon als klein meisje met danslessen bij Dansstudio la Barre en geeft nu les op zaterdagochtend in Hillegersberg. Emma is enorm getalenteerd op meerdere vlakken en heel perfectionistisch. Ze zal er altijd zijn voor de leerlingen, haar lessen tot in de puntjes uitwerken en steeds weer meer proberen te leren. Emma danst zelf ook nog meerdere uren per week en heeft een opleiding dansnotatie gevolgd.

N

Barbara Farih-Brouwers

Barbara is de eigenaresse van Dansstudio la Barre. Barbara heeft gestudeerd bij het Stedelijk Instituut voor Ballet in Antwerpen en Codarts in Rotterdam. Na haar studie Frans is ze toch dansles gaan geven en heeft vervolgens in 2006 Dansstudio la Barre geopend. Barbara geeft vooral klassiek ballet gericht op talent ontwikkeling, pilates voor volwassenen, bewegen voor ouderen en de kinderlessen. Hard werken, gecombineerd met ontspanning en plezier kenmerken alle lessen.
N

Roos de Groot

Roos de Groot is afgestudeerd aan Codarts. Roos geeft bij ons met hart  en ziel balletles, streetdance en Pilates. Roos is een super lieve  balletjuf en laat de mannen zweten bij Pilates. Haar streetdance groep volgt al jaren les bij Roos en we zien de groep elk jaar beter worden.  Juf Roos is een toppertje!

N

Marilou Hemmerlin

Marilou is afgestudeerd in 2021 aan de Docent Dans opleiding van Codarts Hogeschool voor Kunsten in Rotterdam en is onze vast inval juf. Marilou is een enthousiaste docente, die graag lesgeeft om iedere leerling een stapje verder te helpen en dansplezier te laten ervaren.
N

Cecilia Mancuso

Cecilia heeft een Bachelor diploma dans behaald in Rome. Ze heeft veel
gereisd en op verschillende plekken gedanst en les gegeven. Op dit
moment geeft ze samen met Amel de dansles in Rhoon op zaterdagochtend en
laat ze de kindjes stralen. Naast dansles is ze ook een bevoegd Pilates
docent.

N

Megan Boon

Ik ben Megan Boon, een enthousiaste dansdocent die studeert aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten. Eerder behaalde ik al mijn diploma tot danser aan Rijnijssel/Artez. Dansplezier, vrijheid en een goede basistechniek zijn aspecten die ik belangrijk vind in een dansles en daar ook altijd in terug zal laten komen.
N

Ciara Hiwat

Ciara Hiwat is afgestudeerd aan het Rijnijssel in Arnhem en zat op de opleiding Urban Dans. Zelf komt zij uit Rotterdam. 3 jaar lang stond zij op om 05:00 uur in de ochtend om stipt optijd aan te komen op school om 9:00 uur! Door de opleiding heeft zij veel geleerd. Het mentale vlak van de dansers was een prioriteit bij mij op school en al die tools neem ik mee in mijn dagelijks leven, zelfs in mijn lessen. Ik creëer graag een goede en gezonde sfeer in mijn lessen, waardoor de leerlingen met gemak uit hun comfortzone willen gaan. Hier leer je het meest van.
Ik heb veel techniek mee gekregen van de modern – jazz en ballet lessen op het Albeda dans college. Nu ben ik veel aan het werk in de theater wereld van dans, underground scene (battles) en hier en daar wat commerciële projecten.

N

Emma den Ambtman

Emma is (bijna) afgestudeerd aan Codarts. Ze is daar begonnen tijdens de basisschool en is nu dus klaar met de HBO. Emma is een allround dansdocent die alle lessen kan geven. In haar lessen speelt muziek een belangrijke rol. Alle oefeningen zijn uitgebreid uitgewerkt op mooie muziek.

 

Diverse docenten met ieder zijn eigen specialisme. Wil jij meer weten over onze lessen en onze docenten?

Onze naam is La Barre: Beweeg soepel, krachtig en vrij.