Een overzicht van onze docenten.
N

Bram van der Loon

Bram is een ervaren hiphop danser. Hij heeft onder andere in het wedstrijdteam NF Fusion gezeten en meerdere optredens gedaan. Hij danst samen met verschillende dansers die bekend zijn van televisieshows, zoals: So You Think You Can Dance (-The Next Generation) en Everybody Dance Now. Ook heeft hij ervaring als freestyle (improvisatie) danser in battles. In zijn lessen focust hij zich vooral op bewegingskwaliteit, muzikaliteit en vooral plezier!

N

Robin van Dijk

Robin is ook afgestudeerd aan het Albeda danscollege. Robin is een allround docent en is sinds 2014 bij ons aan het werk. Op dit moment geeft ze vooral kinder- streetdance lessen. Robin heeft de nieuwste muziek en de nieuwste moves!
N

Emma de Bruin

Emma is afgestudeerd aan Codarts Rotterdam. Zij geeft op zaterdag les in Rhoon en de kinderen zijn dol op haar enthousiasme en geduld.

N

Rowy Tebeest

Rowy is afgestudeerd aan de opleiding Bachelor of Dance aan Artez University. Komend seizoen zal Rowy haar werkzaamheden als dansdocent combineren met dansprojecten. In haar lessen gaat het om dansplezier, vrijheid van bewegen en bewustzijn van het lichaam.
N

Naomi Bekker

Naomi studeert dans aan het Albeda College in Rotterdam. Dansen en
lesgeven zijn haar 2 passies! Als ze de kinderen iets kan leren en laten
lachen dan is haar dag geslaagd.

N

Anouk Smulders

Hi, ik ben Anouk Smulders, 20 jaar en derdejaars student docent dans op Codarts in Rotterdam. Ik kom uit Brabant en dans al bijna mijn hele leven. Ik hou ervan om mijn passie en plezier in dans te delen met anderen. Ook krijg ik veel energie van lesgeven en geniet ik ervan om een glimlach op mensen hun gezicht te toveren. Mijn doel is om mijn leerlingen kennis te laten maken met de dansstijl, waarbij vooral plezier en energie centraal staan!
N

Barbara Farih-Brouwers

Barbara is de eigenaresse van Dansstudio la Barre. Barbara heeft gestudeerd bij het Stedelijk Instituut voor Ballet in Antwerpen en Codarts in Rotterdam. Na haar studie Frans is ze toch dansles gaan geven en heeft vervolgens in 2006 Dansstudio la Barre geopend. Barbara geeft vooral klassiek ballet gericht op talent ontwikkeling, pilates voor volwassenen, bewegen voor ouderen en de kinderlessen. Hard werken, gecombineerd met ontspanning en plezier kenmerken alle lessen.
N

Roos de Groot

Roos de Groot is afgestudeerd aan Codarts. Roos geeft bij ons met hart  en ziel balletles, streetdance en Pilates. Roos is een super lieve  balletjuf en laat de mannen zweten bij Pilates. Haar streetdance groep volgt al jaren les bij Roos en we zien de groep elk jaar beter worden.  Juf Roos is een toppertje!

N

Marilou Hemmerlin

Marilou is afgestudeerd in 2021 aan de Docent Dans opleiding van Codarts Hogeschool voor Kunsten in Rotterdam en is onze vast inval juf. Marilou is een enthousiaste docente, die graag lesgeeft om iedere leerling een stapje verder te helpen en dansplezier te laten ervaren.
N

Cecilia Mancuso

Cecilia heeft een Bachelor diploma dans behaald in Rome. Ze heeft veel
gereisd en op verschillende plekken gedanst en les gegeven. Op dit
moment geeft ze samen met Amel de dansles in Rhoon op zaterdagochtend en
laat ze de kindjes stralen. Naast dansles is ze ook een bevoegd Pilates
docent.

N

Megan Boon

Ik ben Megan Boon, een enthousiaste dansdocent die studeert aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten. Eerder behaalde ik al mijn diploma tot danser aan Rijnijssel/Artez. Dansplezier, vrijheid en een goede basistechniek zijn aspecten die ik belangrijk vind in een dansles en daar ook altijd in terug zal laten komen.
 

Diverse docenten met ieder zijn eigen specialisme. Wil jij meer weten over onze lessen en onze docenten?

Onze naam is La Barre: Beweeg soepel, krachtig en vrij.