Een overzicht van onze docenten.
N

Bram van der Loon

Bram is een jonge, maar ervaren hiphop danser. Hij heeft onder andere in het wedstrijdteam NF Fusion gezeten en meerdere optredens gedaan. Hij danst samen met verschillende dansers die bekend zijn van televisieshows, zoals: So You Think You Can Dance (-The Next Generation) en Everybody Dance Now. Ook heeft hij ervaring als freestyle (improvisatie) danser in battles. In zijn lessen focust hij zich vooral op bewegingskwaliteit, muzikaliteit en vooral plezier!
N

Christina Karagianni

Christina is afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht, waar ze dans dramaturgie studeerde. Christina heeft haar uitvoerende dansopleiding in Griekenland gedaan en is probeert nu beide studies te combineren in haar lessen bij ons.
N

Robin van Dijk

Robin is ook afgestudeerd aan het Albeda danscollege. Robin is een allround docent en is sinds 2014 bij ons aan het werk. Op dit moment geeft ze vooral kinder- streetdance lessen. Robin heeft de nieuwste muziek en de nieuwste moves!
N

Emma de Bruin

Emma is afgestudeerd aan Codarts Rotterdam. Zij geeft op zaterdag les in Rhoon en de kinderen zijn dol op haar enthousiasme en geduld.

N

Rowy Tebeest

Rowy is afgestudeerd aan de opleiding Bachelor of Dance aan Artez University. Komend seizoen zal Rowy haar werkzaamheden als dansdocent combineren met dansprojecten. In haar lessen gaat het om dansplezier, vrijheid van bewegen en bewustzijn van het lichaam.
N

Elena Oliveira dos Reis

Elena is laatste jaars student Dans in Utrecht. Ze heeft heel het seizoen 2019/2020 stage gelopen bij ons en geeft nu 2 lessen per week zodat ze meer werkervaring kan opdoen. Elena houdt het meest van moderne dans, Afro en kinderballet.

N

Laura Freudenreicj

Laura studeert dans bij Codarts Rotterdam. Ze is een hele lieve juf die in hele korte tijd Nederlands heeft geleerd. Ze is geboren in de bergen van Duitsland en gaat daar ook graag naar toe. Laura is begonnen met de peutertjes in Barendrecht en zal vast binnenkort meer lessen gaan geven. Welkom in ons team Laura!

N

Barbara Farih-Brouwers

Barbara is de eigenaresse van Dansstudio la Barre. Barbara heeft gestudeerd bij het Stedelijk Instituut voor Ballet in Antwerpen en Codarts in Rotterdam. Na haar studie Frans is ze toch dansles gaan geven en heeft vervolgens in 2006 Dansstudio la Barre geopend. Barbara geeft vooral klassiek ballet gericht op talent ontwikkeling, pilates voor volwassenen, bewegen voor ouderen en de kinderlessen. Hard werken, gecombineerd met ontspanning en plezier kenmerken alle lessen.
N

Roos de Groot

Roos de Groot is afgestudeerd aan Codarts. Roos geeft bij ons met hart  en ziel balletles, streetdance en Pilates. Roos is een super lieve  balletjuf en laat de mannen zweten bij Pilates. Haar streetdance groep volgt al jaren les bij Roos en we zien de groep elk jaar beter worden.  Juf Roos is een toppertje!

N

Marilou Hemmerlin

Marilou is student aan de Docent Dans opleiding van Codarts Hogeschool voor Kunsten in Rotterdam. Ze geeft ballet en modern lessen op zaterdag in Kralingen. Marilou is een enthousiaste docente, die graag lesgeeft om iedere leerling een stapje verder te helpen en dansplezier te laten ervaren.

N

Lois Ros

Lois studeert docent dans aan de Codarts hogeschool in Rotterdam. Ze geeft met veel enthousiasme les aan kinderen van alle leeftijden. In haar lessen staan dansplezier en fysieke ontwikkeling centraal.

 

Diverse docenten met ieder zijn eigen specialisme. Wil jij meer weten over onze lessen en onze docenten?

Onze naam is La Barre: Beweeg soepel, krachtig en vrij.