06 - 4223 4095 info@dansstudiolabarre.nl

Een overzicht van onze docenten.

N

Bram van der Loon

Bram is een jonge, maar ervaren hiphop danser. Hij heeft onder andere in het wedstrijdteam NF Fusion gezeten en meerdere optredens gedaan. Hij danst samen met verschillende dansers die bekend zijn van televisieshows, zoals: So You Think You Can Dance (-The Next Generation) en Everybody Dance Now. Ook heeft hij ervaring als freestyle (improvisatie) danser in battles. In zijn lessen focust hij zich vooral op bewegingskwaliteit, muzikaliteit en vooral plezier!

N

Christina Karagianni

Christina is afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht, waar ze dans dramaturgie studeerde. Christina heeft haar uitvoerende dansopleiding in Griekenland gedaan en is probeert nu beide studies te combineren in haar lessen bij ons.

N

Robin van Dijk

Robin is ook afgestudeerd aan het Albeda danscollege. Robin is een allround docent en is sinds 2014 bij ons aan het werk. Op dit moment geeft ze vooral kinder- streetdance lessen. Robin heeft de nieuwste muziek en de nieuwste moves!

N

Emma de Bruin

Emma is afgestudeerd aan de MBO Dans te Goes. Ze studeert nu verder op de dansacademie Codarts in Rotterdam, waar ook enkele van onze jonge talenten zitten. Emma geeft op zaterdag les in Rhoon en de kinderen zijn dol op haar enthousiasme en geduld.

N

Barbara Farih-Brouwers

Barbara is de eigenaresse van Dansstudio la Barre. Barbara heeft gestudeerd bij het Stedelijk Instituut voor Ballet in Antwerpen en Codarts in Rotterdam. Na haar studie Frans is ze toch dansles gaan geven en heeft vervolgens in 2006 Dansstudio la Barre geopend. Barbara geeft vooral klassiek ballet gericht op talent ontwikkeling, pilates voor volwassenen, bewegen voor ouderen en de kinderlessen. Hard werken, gecombineerd met ontspanning en plezier kenmerken alle lessen.

N

Suzan van der Bulk

Suzan is onze vaste invaldocent en geeft nu ook de kleintjes in Kralingen les op zaterdagochtend. Suzan danst al haar hele leven en is nu studerende voor docent beeldende vorming.

N

Jente Voorn

Jente heeft haar opleiding gevolgd aan de Dutch Academy of Performing Arts. Ze geeft peuterdans, jazzballet, klassiek ballet, modern en musical. Jente en heel creatief en kan zich goed inleven in de beleving van de kinderen. Daarnaast bruist ze van energie en dat weet ze goed over te brengen op haar leerlingen.

N

Giovanna Zagarella

Giovanna is afgestudeerd aan het Albeda Danscollege in Rotterdam. Ze geeft zowel hiphop als kinderdans. Na haar dansstudie is ze nu bezig met een studie Sociaal Cultureel Werk. Haar droom is om straks deze 2 studies te kunnen combineren.

N

Juultje Kranen

Juultje studeerde aan de Fontys Academie voor Danseducatie en geeft nu danslessen in verschillende stijlen. Ze houdt veel van ballet, maar geeft ook erg graag streetdance en ze kan zeker niet zonder moderne dans. Juultje is een enthousiaste en energieke docent . Als leerling in haar lessen zul je veel leren over je eigen lichaam en ontwikkel je een goede houding.

N

Iris Veldboer

Iris en Roos zijn student aan de Docent Dans opleiding van Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam. Ze geven Modern-jazz les aan volwassenen en balletlessen aan de kleintjes. Iris en Roos zijn enthousiaste en leergierige docenten, dansplezier staat voorop in de lessen.

N

Roos de Groot

Iris en Roos zijn student aan de Docent Dans opleiding van Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam. Ze geven Modern-jazz les aan volwassenen en balletlessen aan de kleintjes. Iris en Roos zijn enthousiaste en leergierige docenten, dansplezier staat voorop in de lessen.

 

Diverse docenten met ieder zijn eigen specialisme. Wil jij meer weten over onze lessen en onze docenten?

Onze naam is La Barre: Beweeg soepel, krachtig en vrij.

Share This